Med känsla för kvalitet.

Om Oss

Introduktion

Vi är en fullservice
digital byrå.

Vi är ett gäng som verkligen älskar den digitala sfären, alla är självlärda och började våra karriärer i tidig tonåren. Det vi har gemensamt är att det är viktigt att det vi gör är riktigt roligt. Vi jobbar kreativt och med stor lyhördhet gentemot våra kunder

Smart Utformning

För att vara bäst idag så måste man våga göra saker enligt normbrytande standarder, vi tittar på projektet med andra ögon och tar fram lösningar

Säljfokus

Allt vi utformar och alla strategier vi tar fram ska ha som syfte att man ska växa som bolag och självklart då få en ökad försäljning.

Spela korten rätt

För oss är det viktigt att spela våra kunders kort rätt, det är viktigt att vi tidigt hittar en marknadsföringslösning som ger effekt.

Vår målsättning är att hela tiden utveckla vår kompentens och ligga i framkant för både teknisk utveckling samt marknadsföringsaspekterna. Vi försöker jobba normbrytande och icke traditionellt.

Sökmotoroptimering, Sociala medier och andra "nya" kanaler är under ständig utveckling och då krävs det av oss att också ständigt utvecklas.

Läs mer

Våra kunder är av alla storlekar, vi skräddarsyr lösningar oavsett om du är en startup eller ett multinationellt bolag. Vi har idag kunder på alla kontinenter och vi använder hela tiden kunskapen vi tar fram på olika marknader för att nå bredare.

Vi tar ibland över hela kundens digitala marknadsföringsavdelning och sköter den, i andra fall så tar vi vissa aspekter och accelererar tillväxten.

Läs mer

Idéer och kreativitet är nyckel i vår verksamhet och vi försöker innovera i upplägg med guerilla marketing.

Det är många kända profiler, världsartister, skivbolag och företag som anlitar oss för att vi tar ett projekt från idé, koncept, utförande till resultat.

Läs mer

Vår expertis

Nedan finner ni våra expertområden.

Sökmtoroptimering100%
Rykteshantering100%
Konverteringsstrategi100%
Sociala Medier Marknadsföring100%

Vårt Kreativa Team

Vi tänker digitalt

Luke Cage

Founder & CEO

Jessica Jones

Product Designer

Matt Murdock

Lead Developer

Claire Temple

Sales Manager